Terhi Peltokorpi

Terhi

Olen 45-vuotias aktiivinen kaupunkilainen. Asun mieheni ja lastemme kanssa Koillis-Helsingissä. Kolme vanhinta lastamme on muuttanut jo pois kotoa ja nuori on esikoulussa.

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja (AMK), kätilö (AMK) ja kasvatustieteen maisteri, kotitalouden ja terveystiedon aineenopettaja. Olen tehnyt työkseni hoitotyötä kätilönä ja sairaanhoitajana, mutta myös opettajan sijaisuuksia.

Helsingin kunnallispolitiikassa olen ollut mukana kohta 25 vuotta, joista 21 vuotta olen ollut kaupunginvaltuuston jäsen. Olen myös kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan jäsen ja toimin Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtajana.

Teen tällä hetkellä politiikkaa myös päivätyökseni. Olen ollut reilut viisi vuotta töissä Eduskunnassa Keskustan eduskuntaryhmän kansliassa, jossa vastaan opetus- ja kulttuuriministeriön ja sosiaali- ja terveysministeriön asioista. Eduskunta on minulle varsin tuttu työpaikka, koska olen toiminut aiemmin kahteen otteeseen kansanedustajana.

Olen kiinnostunut erilaisista ihmisistä ja elämän ilmiöistä. Harrastan mm. avoimessa yliopistossa opiskelua, lukemista, taidenäyttelyitä, käsitöitä (erityisesti vaatteiden ompelua itselle ja lapsille), hapanjuurileivontaa sekä monenlaista muuta mukavaa yhdessä perheeni ja ystäviemme kanssa.

Löydät minut Facebookista:
https://web.facebook.com/PeltokorpiTerhi/

Twitteristä:
www.twitter.com/TPeltokorpi

ja Instagramista:
https://www.instagram.com/peltokorpiterh5

Siirry sivun alkuun