Terhi Peltokorpi

Terhi

Olen 43-vuotias aktiivinen kaupunkilainen. Asun mieheni ja lastemme kanssa Koillis-Helsingissä. Kaksi vanhinta lastamme on muuttanut jo pois kotoa ja kaksi nuorinta on vielä päiväkodissa.

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja (AMK), kätilö (AMK) ja kasvatustieteen maisteri. Olen tehnyt työkseni hoitotyötä kätilönä ja sairaanhoitajana, mutta myös opettajan sijaisuuksia.

Helsingin kunnallispolitiikassa olen ollut mukana yli 20 vuotta, joista 18 vuotta olen ollut kaupunginvaltuuston jäsen. Olen myös kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan jäsen ja toimin Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtajana.

Teen tällä hetkellä politiikkaa myös päivätyökseni. Olen ollut reilut kolme vuotta töissä Eduskunnassa Keskustan eduskuntaryhmän kansliassa, jossa vastaan opetus- ja kulttuuriministeriön ja sosiaali- ja terveysministeriön asioista. Eduskunta on minulle varsin tuttu työpaikka, koska olen toiminut aiemmin kahteen otteeseen kansanedustajana.

Olen kiinnostunut erilaisista ihmisistä ja elämän ilmiöistä. Harrastan mm. avoimessa yliopistossa opiskelua, lukemista, taidenäyttelyitä, käsitöitä (erityisesti vaatteiden ompelua itselle ja lapsille), ruuanlaittoa ja leivontaa sekä monenlaista muuta mukavaa yhdessä perheeni ja ystäviemme kanssa.

Löydät minut Facebookista:
https://web.facebook.com/PeltokorpiTerhi/

Twitteristä:
www.twitter.com/TPeltokorpi

ja Instagramista:
https://www.instagram.com/peltokorpiterhi

Siirry sivun alkuun