Terhi

Olen 46-vuotias aktiivinen kaupunkilainen. Asun mieheni ja lastemme kanssa Koillis-Helsingissä. Neljä vanhinta lastamme on muuttanut jo pois kotoa ja nuorin on ekaluokkalainen.

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja (AMK), kätilö (AMK) ja kasvatustieteen maisteri, kotitalouden ja terveystiedon aineenopettaja. Olen tehnyt työkseni hoitotyötä kätilönä ja sairaanhoitajana, mutta myös opettajan sijaisuuksia.

Helsingin kunnallispolitiikassa olen ollut mukana 25 vuotta, joista 22 vuotta olen ollut kaupunginvaltuuston jäsen. Olen myös tarkastuslautakunnan jäsen ja toimin Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtajana.

Teen tällä hetkellä politiikkaa myös päivätyökseni. Olen töissä Eduskunnassa Keskustan eduskuntaryhmän kansliassa, jossa vastaan opetus- ja kulttuuriministeriön ja sosiaali- ja terveysministeriön asioista. Eduskunta on minulle varsin tuttu työpaikka, koska olen toiminut aiemmin kahteen otteeseen kansanedustajana.

Olen kiinnostunut erilaisista ihmisistä ja elämän ilmiöistä. Harrastan mm. avoimessa yliopistossa opiskelua, lukemista, taidenäyttelyitä, käsitöitä (erityisesti vaatteiden ompelua itselle ja lapsille), hapanjuurileivontaa sekä monenlaista muuta mukavaa yhdessä perheeni ja ystäviemme kanssa.

Löydät minut Facebookista:
https://web.facebook.com/PeltokorpiTerhi/

Twitteristä:
www.twitter.com/TPeltokorpi

ja Instagramista:
https://www.instagram.com/peltokorpiterh

Siirry sivun alkuun