Terhi

Olen 47-vuotias aktiivinen kaupunkilainen. Asun mieheni ja lastemme kanssa Koillis-Helsingissä. Neljä vanhinta lastamme on muuttanut jo pois kotoa ja nuorin on tokaluokkalainen.

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja (AMK), kätilö (AMK) ja kasvatustieteen maisteri, kotitalouden ja terveystiedon aineenopettaja. Olen tehnyt työkseni hoitotyötä kätilönä ja sairaanhoitajana, mutta myös opettajan sijaisuuksia.

Helsingin kunnallispolitiikassa olen ollut mukana jo 26 vuotta, joista 22 vuotta olen ollut kaupunginvaltuuston jäsen. Olen myös tarkastuslautakunnan jäsen ja toimin Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtajana.

Teen tällä hetkellä politiikkaa myös päivätyökseni. Olen kahdeksatta vuotta töissä Eduskunnassa Keskustan eduskuntaryhmän kansliassa, jossa vastaan asiantuntijana opetus- ja kulttuuriministeriön ja sosiaali- ja terveysministeriön asioista sekä työelämä- ja tasa-arvopolitiikasta. Eduskunta on minulle jo pidemmältä ajalta tuttu työpaikka, koska olen toiminut aiemmin vuosina 2003-2007 ja 2014-2015 kansanedustajana.

Olen kiinnostunut erilaisista ihmisistä ja elämän ilmiöistä. Harrastan mm. lukemista, taidenäyttelyitä, käsitöitä (erityisesti vaatteiden ompelua itselleni ja lapsillemme), hapanjuurileivontaa sekä monenlaista muuta mukavaa yhdessä perheeni ja ystäviemme kanssa.

Löydät minut Facebookista:
https://web.facebook.com/PeltokorpiTerhi/

Twitteristä:
www.twitter.com/TPeltokorpi

ja Instagramista:
https://www.instagram.com/peltokorpiterhi/

Siirry sivun alkuun