Eduskuntavaaliehdokkuudesta päätös

Olen viimeiset kuukaudet pohtinut päivittäin, mitä teen huhtikuun jälkeen, kun määräaikainen työsopimukseni loppuu.

Olen viihtynyt erittäin hyvin politiikan taustatyössä asiantuntijana ja jatkaisin myös tätä työtä mielellään, mutta lukuisten tuttujen ja myös tuntemattomien ihmisten kyselyt päivittäin ehdokkuudesta ja kannustukset ja vetoomukset lähteä mukaan kevään eduskuntavaaleihin vaikuttivat olennaisesti päätökseeni.

Olen valmis tekemän työtä paremman huomisen etenee eturintamassa. Kokemus eduskuntatyöstä kansanedustajana kahdella eri vaalikaudella on ollut myönteinen. Taustatyössä olen todennut, että osaamiseni on vahvistunut edelleen ja arvelen, että sille olisi käyttöä. Vaalityö siis alkakoon!

Tervetuloa mukaan vaalityöhöni. Laita minulle yksityisviestiä, jos haluat olla mukana hiomassa vaalimainoksen tekstejä, jakamassa mainoksia, pohtimassa ja suunnittelemassa kampanjan toteutusta, seisomassa turuilla ja toreilla juttelemassa ihmisten kanssa tai auttamassa varainhankinnassa.

Voit myös kertoa ehdokkuudestani eteenpäin helsinkiläisille ystävillesi ja kannustaa heitä äänestämään minua.

Vaalityö vaatii myös runsaasti rahaa. Rahaa kuluu mm. flyereihin, lehtimainoksiin, tilaisuuksien järjestämiseen, valokuvauksiin, nettisivujen uudistamiseen ja somemainontaan.

Oma kukkaro on jo auki, mutta jos sinulla on mahdollisuus antaa rahallista tukea vaalityöhön, tukiyhdistykseni kerää varoja vaalikampanjan rahoittamiseksi. Voit lahjoittaa pienemmän tai isomman summan. Yli 1500 € lahjoitusten antajien nimet julkistetaan lain edellyttämällä tavalla vaalirahoitusilmoituksessa.

Tukiyhdistys:
Kotimme Helsinki ry
tilinumero:
FI46 5720 1020 1886 82
Viesti: Vaalituki Terhi Peltokorpi

Seuraa minua:
Siirry sivun alkuun