Terhi Peltokorpi

Eduskuntavaalit 2019

Olen lupautunut kansanedustajaehdokkaaksi Keskustan listalle Helsingin vaalipiiriin. Olen toiminut kansanedustajana 2004-2007 ja 2014-2015. Tällä hetkellä työskentelen Keskustan eduskuntaryhmän kansliassa vastuullani opetus- ja kulttuuriministeriön ja sosiaali- ja terveysministeriön asiat.

Olen viihtynyt erittäin hyvin politiikan taustatyössä asiantuntijana ja jatkaisin myös tätä työtä mielellään, mutta lukuisten tuttujen ja myös tuntemattomien ihmisten kyselyt päivittäin ehdokkuudesta ja kannustukset ja vetoomukset lähteä mukaan kevään eduskuntavaaleihin vaikuttivat olennaisesti päätökseeni.

Olen valmis tekemän työtä paremman huomisen etenee eturintamassa. Kokemus eduskuntatyöstä kansanedustajana kahdella eri vaalikaudella on ollut myönteinen. Taustatyössä olen todennut, että osaamiseni on vahvistunut edelleen ja sille näyttäisi olevan käyttöä. Vaalityö siis alkakoon!

Tervetuloa mukaan vaalityöhöni. Laita minulle yksityisviestiä, jos haluat olla mukana hiomassa vaalimainoksen tekstejä, jakamassa mainoksia, pohtimassa ja suunnittelemassa kampanjan toteutusta, seisomassa turuilla ja toreilla juttelemassa ihmisten kanssa tai auttamassa varainhankinnassa.

Voit myös kertoa ehdokkuudestani eteenpäin helsinkiläisille ystävillesi ja kannustaa heitä äänestämään minua.

Tärkeitä päivämääriä:
Eduskuntavaalit 14.4.19
Ennakkoäänestys Suomessa 3.-9.4.19
Ennakkoäänestys ulkomailla 3.-6.4.19

Siirry sivun alkuun